Bekijk onze vergadermogelijkheden

Vergaderzalen

Op de eerste en tweede verdieping van ons hotel vind je de zes multifunctionele zalen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, airconditioning, audiovisuele middelen en gratis Wi-Fi.

Op beide verdiepingen zijn de zalen te combineren door de tussenliggende flexibele (en geluidsdichte) wanden te openen. Zo kunnen wij een zaal van 10 personen in no time aanpassen naar een zaal voor 100 personen (totaalcapaciteit van 300 personen), uiteraard afhankelijk van de gewenste opstelling. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren wij graag naar je wensen en adviseren wij je welke opstelling het beste bij je evenement past.

Vergaderarrangementen

Wij bieden diverse vergaderarrangementen aan: van 2-uurs voor een snelle brainstormsessie tot een 32-uurs voor een uitgebreide meerdaagse meeting. Voor al onze vergaderarrangementen geldt een minimum aantal deelnemers van 10 personen. Is de groep kleiner dan 10 personen? Check bij de Groups & Events afdeling wat de mogelijkheden zijn. 

Bekijk arrangementen

Offerte aanvraag

Een zaal reserveren? Aarzel niet en laat direct je gegevens achter via onderstaande button. Wij nemen contact met je op om al jouw wensen te bespreken. Samen zorgen wij er voor om jouw evenement met vlag en wimpel te laten slagen! Liever telefonisch? Dat mag natuurlijk ook altijd. Bel 0182-86 00 82 en vraag naar de Groups & Events afdeling!

Vraag offerte aan

Parkeren

Kom je met de auto? Direct onder het hotel kun je parkeren in de Q-park parkeergarage 'Bolwerk'. In combinatie met een 4- of 8-uurs vergaderarrangement is parkeren gratis.  Klik hier om je parkeerkplaats online te reserveren bij een 24-uurs of 32-uurs arrangement.