Bar & Bistro

In onze Bar & Bistro kun je genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet, een lunch of heerlijk diner. Onze keukenbrigade stelt met veel aandacht een menu voor u samen. 

Het ontbijt wordt tussen 07.00 uur en 10.00 uur geserveerd. In het weekend kun je vanaf 07.30 uur tot 10.30 uur ontbijten. Lunch is op aanvraag. Diner wordt van maandag tot en met zaterdag tussen 18.00 uur en 21.30 uur geserveerd. Op zondag is er de mogelijkheid tot het bestellen van een pizza.

Om 17.00 uur is de bar geopend en serveert onze barman of -vrouw graag een glas bier, wijn of een andere verfrissende drank. Vergeet niet om een lekkere portie bitterballen te bestellen!

De grote open keuken biedt de gelegenheid om onze keukenbrigade aan het werk te zien. De Bistro biedt plaats aan 120 personen en kan door de flexibele inrichting worden aangepast aan kleine en grote groepen. Door de enorme lichtkoepel die de connectie tussen de oude gas- en lichtfabriek en het moderne hotel vormt, valt er veel daglicht in ons sfeervol ingerichte Bar & Bistro.

Wil je een tafel reserveren voor 10 personen of meer?
Bel  Mail