Bar - Bistro

Conform de huidige COVID-maatregelen van de overheid mogen wij onze gasten weer in onze Bar-Bistro ontvangen. Reserveer tijdig je tafel voor zowel ontbijt als diner bij de medewerkers van de receptie. 

Nieuwsgierig wat voor lekkers wij serveren? Klik snel op onderstaande button!
Menukaart lente/zomer 2023


In onze Bar - Bistro kun je genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet, een lunch of heerlijk diner naar keuze. Het ontbijt wordt tussen 07.00 uur en 10.00 uur geserveerd. In het weekend kun je vanaf 07.30 uur tot 10.30 uur ontbijten. Lunch is op aanvraag. Diner wordt van maandag tot en met zaterdag tussen 18.00 uur en 21.30 uur geserveerd. Op zondag is er de mogelijkheid tot het bestellen van een pizza.

Om 17.00 uur is de bar geopend en serveert onze barman of -vrouw u graag een koud biertje, wijntje of een andere verfrissend drankje. Vergeet niet om een lekker portie bitterballen te bestellen!

De grote open keuken biedt je de gelegenheid om onze keukenbrigade aan het werk te zien. De Bistro biedt plaats aan 120 personen en kan door de flexibele inrichting worden aangepast aan kleine en grote groepen. Door de enorme lichtkoepel die de connectie tussen de oude gas- en lichtfabriek en het moderne hotel vormt, valt er veel daglicht in ons sfeervol ingerichte Bar - Bistro.

Wil je een tafel reserveren voor 10 personen of meer? Neem dan contact op met de Groups & Events afdeling, 0182 - 86 00 82 of events@bestwesterngouda.nl.